Ugnspannkaka

4 portioner

6 ägg
2 dl vatten
200 g färskost (cream cheese)
1 dl mandelmjöl
1/2 dl pofiber
1 msk fiberhusk
1 tsk bakpulver
1 msk sötströ
Några droppar Nick’s vaniljessens

Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda samman alla ingredienserna. Låt svälla cirka fem minuter. Häll över smeten i en ugnsfast form med kanter och ställ in i ugnen 20-30 minuter.
Servera med hallon/blåbär/hemmagjord jordgubbssylt och grädde.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: